Galatasaray ve Beşiktaş onun için kapışıyor !

Galatasaray ve Beşiktaş onun için kapışıyor !

Beşiktaş gibi Galatasaray da İspanyol kaleci için nabız yokluyor. Hamzaoğlu, Brezilyalı Grohe ile Valdes arasındaki kriteri maliyet olarak belirledi.

Burak Yılmaz ve Fernando Muslera gibi isimleri İngiliz ekiplerinin takibinde olan Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Muslera’nın ayrılması ihtimalinin ardından,  Manchester United’ın ünlü kalecisi Victor Valdes’in ismi gündeme geldi. 33 yaşındaki file bekçisinin Manchester United’teki geleceği belirsizliğini koruyor.

Teknik direktör Luis van Gaal, disiplinsiz davranıp, geçen sezon rezerv takım maçlarında oynamak istemediği gerekçesiyle Valdes’i A takım kadrosu dışında bırakmıştı. Sarı-Kırmızılıların oyuncu için temasları sürerken, Valdes, Türkiye’de oynamaya sıcak bakıyor. Hamza Hamzaoğlu, Brezilya’nın ikinci kalecisi MarceloGrohe ile Valdes arasında maliyet açısından hangisi daha avantajlıysa onun alınmasını istiyor.   

BEŞİKTAŞ DA DEVREDE

Muslera’nın ayrılması durumunda dünyaca ünlü ve tecrübeli bir ismin takımda yer alacak olması da Sarı-Kırmızılıların bu transferi istemesinde önemli bir etken.Beşiktaş da transfer için nabız yokluyor.

Haberin Konuları: galatasaray, transfer, beşiktaş, kaleci, özgür sancar, grohe,valdes, haberler, son dakika

Bugün