Galatasaray yönetiminden Tudor'a büyük tepki

Galatasaray yönetiminden Tudor'a büyük tepki
Güncelleme:

Galatasaray'da bir yönetici, Igor Tudor ve Florya hakkında 'Takım kampa gidiyor ama başında ne bir idareci ne bir yetkili, maalesef Florya’yı çoluk çocuğa emanet ettik' dedi.

Östersunds faciası sonrası Türk Telekom Stadı’nda büyük üzüntü yaşayan yöneticiler sıcağı sıcağına bazı değerlendirmelerde bulundular.

Buna göre önümüzdeki salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında bugüne kadar sessiz kalan idareciler Başkan Dursun Özbek’e nerede yanlış yaptıkları konusunda bazı değerlendirmelerde bulunacaklar. Milliyet’e konuşan bir yönetici, “Maalesef Florya’yı çoluk çocuğa emanet ettik. Takım kampa gidiyor ama başında ne bir idareci ne bir yetkili. Cenk Ergün zaten transferle ilgileniyor ve gidecek zamanı yok. Çoluk çocuk takımın başında. Futbolcu bunu nasıl ciddiye alsın! Başkan’a yazık. Bu kadar mesaisini ve parasını veriyor kulübe ama futboldaki başarısızlık ortada. Burada radikal önlemler gerekiyor. Maalesef Galatasaray’da Östersunds maçıyla beraber futbol yapılanması çökmüştür” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. Salı günü yapılacak yönetim kurulunda da bazı idarecilerin yaşanan sorunlara dikkat çekmesi bekleniyor.

Seçim iddiası

Diğer taraftan olaylı maç sonrası camiada en çok konuşulan konulardan biri de Başkan Dursun Özbek’le ilgiliydi. Özbek’in seçim kararı aldığı ve önümüzdeki günlerde erken seçime gideceği iddia edildi. Buna göre Başkan Özbek yıpranan yönetimini yenileyecek ve güçlü bir yönetim oluşturacak. Ancak Başkan’a yakın kaynaklar bunu doğrulamadı.  

Milliyet