Galatasaray'a sürpriz sağ bek !

Galatasaray'a sürpriz sağ bek !

Galatasaray, Jason Denayer için Manchester City’nin kapısını çaldı. İngilizler “Bacary Sagna’yı satabiliriz” deyince görüşmeler başladı.

İngiltere’ye çıkarma yapan sarı-kırmızılı yöneticilerin son hedefi Bacary Sagna oldu. Antonio Valencia transferi nedeniyle Manchester’da bulunan Galatasaray yönetimi Jason Denayer’in yeniden kiralanması için de ezeli rakip City’nin bir kez daha kapısını çaldı. Bu görüşmede İngilizlerden, Bacary Sagna’yı kadroda düşünmediklerini ve satabileceklerini önerisi geldi. 33 yaşındaki tecrübeli sağ bekin kulüp araması transferin önünü açtı. Galatasaray da Denayer ile Sagna’yı birlikte almak için hareket geçti.

2 YILLIK SÖZLEŞME

Sözleşmesi önümüzdeki yıl bitecek olan Sagna için City’ye 1 milyon Euro bonservis teklif edildi. 1 milyon Euro da Denayer’in yeniden kiralanması için verilebileceği söylendi. İngiliz yetkililer, Pep Guardiola’nın Fransız futbolcuyu kadroda düşünmediğini, Denayer konusunda ise henüz karar vermediğini iletip, her iki futbolcu için kolaylık sağlayacakları sözünü verdiler. Sarı-kırmızılılar, Türkiye’de oynamaya sıcak bakan Bacary Sagna’ya 2 yıllık sözleşme ve yıllık 1.5 milyon Euro önerecek.

AMK Gazetesi