Galatasaray'da bomba patlıyor !

Galatasaray'da bomba patlıyor !

Galatasaray'da sportif direktörlük görevi için sürpriz bir isim gündeme geldi.

Sarı-kırmızılıların daha önce de futbolcu ve teknik adam olarak kendilerine hizmet eden Erdal Keser'i sportif direktör olarak düşündüğü öğrenildi. Keser'in son olarak Çaykur Rizespor maçını da izlediği ve son günlerde birkaç kez Floryo Metin Tesisleri'ne de gittiği belirlendi.
 
Geçen ay yapılan mali genel kurulda Başkan Dursun Özbek, önümüzdeki sezon için sportif direktör düşündüklerini belirtmiş ve bu pozisyon için yabancı bir isim geleceği ağırlıklı olarak iddia edilmişti.
Ancak sarı-kırmızılılarda Erdal Keser ismi ön plana çıktı.
 
Daha önce Galatasaray'da futbolcu ve teknik adam olarak görev yapan Erdal Keser'in yurt dışı bağlantılarının iyi olması da tercih edilmesinde rol oynadı.
 
Keser'de karar kılınması, yeni gelecek teknik adam için bir ipucu da olabilir. Almanya kökenli Keser'in gelmesiyle beraber sarı-kırmızılıların Alman ekolüne yönelebileceği tahmin ediliyor.
 
Erdal Keser ile yönetimin şimdiden gelecek sezonla ilgili çalışmalar içine girdikleri ifade edildi. Sarı-kırmızılılarda yönetim gelecek sezon oluşturmak istediği iddialı kadro için kolları erken sıvarken, transferlerin geciktirilmeyeceği  belirtilmişti.

Milliyet