Galatasaray'da şok bileklik iddiası !

Galatasaray'da şok bileklik iddiası !

0 liraya satılan bilekliklerin maliyetinin 4 lira olduğu ve sicil kurulunda bulunan bir kişiye yaptırıldığı iddiası ortalığı karıştırdı.

Galatasaray'da kulübe destek amacıyla yapılan "Tek Bilek Tek Yürek" kampanyasına ilgi devam ederken camiada bilekliklerin kime yaptırıldığı konusunu da tartışmaya başladı. Başkan Dursun Özbek, konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısında, 465 bin satış rakamına ulaştıklarını ve 1 milyon olan hedefi 2 milyon bilekliğe çektiklerini açıklamıştı. Taraftarların bileklerini süsleyen sarı-kırmızı bilekliklerin maliyeti ile açıklama yapılmaması kafaları karıştırırken konuyla ilgili ortaya atılan iddialar ortalığı karıştıracak cinsten...
 
10 liradan satılan ve maliyeti 50 kuruş civarında olduğu tahmin edilen bileklikler için kulübe 4 liralık maliyet çıkarıldığı kulaktan kulağa fısıldanıyor. Yönetimin bileklikler için 'Sicil Kurulu'nda görev yapan bir kişi ile anlaştığı' yönündeki iddialar da tepkileri artırıyor. Şimdi Özbek yönetiminden, bu konuda açıklama beklenirken sarı-kırmızılı camia bileklerin kime, ne kadara yaptırıldığı konusunda açıklama yapılması için yönetimi sıkıştırıyor. Bu konunun Divan'da da gündeme gelmesi bekleniyor. 
 
4 MİLYON LİRA CEPTE! 
Taraftarların eleştirse de destek vermeyi ihmal etmediği bileklik kampanyası kapsamında 1 milyon rakamına ulaşılması halinde kulüp adet başına 6 liradan, 6 milyon lira kazanacak. Eğer iddialar doğru ise 4 liraya maliyet çıkaran sicil kurulundaki yönetici ise tam 4 milyon lira kazanacak. Bu durumda da maliyeti 50 kuruş olduğu belirtilen bilekliklerden 3.5 milyon lira zarar yazılmış olacak.

Fotomaç