Galatasaray'dan Johnson çıkarması

Galatasaray'dan Johnson çıkarması

Galatasaray Yönetimi, rotayı İngiltere’ye çevirdi...

Sağ bek krizini bir an önce çözmek isteyen Galatasaray Yönetimi, Liverpool'la sözleşmesi salı günü sona erecek olan Glen Johnson transferi için bu hafta İngiltere'ye çıkarma yapacak. 30 yaşındaki savunmacıya yıllık 3.5 milyon Euro teklif edilecek.

Takımın en deneyimli isimlerinden Sabri’yle sözleşme yeniledikten sonra, sağ bek için Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir sağ bek almak isteyen GalatasarayYönetimi, rotayı İngiltere’ye çevirdi.

Sarı-Kırmızılılar’ın hedefindeki oyuncu, uzun süredir gündemde bulunan Glen Johnson. 30 yaşındaki futbolcunun Liverpool’la olan sözleşmesi, salı günü itibariyle sona eriyor. Tecrübeli oyuncuya bonservis bedeli ödemeyecek olan yönetim, bu hafta içindeİngiltere’ye çıkarma yaparak, transferi bitirmeye çalışacak. Gözden çıkarılan para, senelik 3.5 milyon Euro civarında. Ancak Johnson’un imza parası talep ettiği biliniyor. Yıllık ücret için gözden çıkarılan bedel kadar da imza parası teklif edilecek. Glen Johnson’un teklifi kabul etmesi durumunda, vakit kaybetmeden İstanbul’a getirilmesi bekleniyor. Hedef, İngiliz futbolcuyu 5 Temmuz’daki kampa yetiştirmek.

Alternatif çoğalacak

Glen Johnson’un ardından bir de stoper transfer edilerek savunmaya takviye operasyonu bitirilecek. Hamza hoca bu transferlerle geçen sezon defansta yaşanan aksaklıkları bitirmeyi hedefliyor. Semih, Chedjou ve Dany arasında bir stoper rotasyonu gerçekleşecek. Koray Günter gönderilecek. Sol bekte de Telles, Hakan Balta ve Olcan arasında rekabet yaşanacak.

Fanatik