Galatsaray'da dev zirve !

Galatsaray'da dev zirve !

Galatasaray'ın duayen başkanı Duygun Yarsuvat, bugün Abdurrahim Albayrak ve Cem Kınay’ın başını çektiği muhaliflerle yol haritası çizecek.

Galatasaray’da seçim kulisleri yeniden hareketlendi. Başkan Dursun Özbek’e “Yönetimi değiştir” baskısı kapıda…

Galatasaray’da kulisler futboldaki başarısızlık nedeniyle kaynamaya devam ediyor. Daha önce kendisinin yönetiminde yer alan Başkan Dursun Özbek’e “Seçime git” mesajı veren kulübün duayen ismi Duygun Yarsuvat, yeniden kolları sıvıyor. Yarsuvat, Özbek’e muhalif isimlerle bugün yemekte bir araya gelecek. Galatasaray’a zor dönemde başkanlık yapan ‘Duygun ağabey’ yaşananlardan rahatsız.

Bugünkü toplantıda bir süredir gündemde olan erken seçim düşüncesi masaya yatırılacak. Duygun Yarsuvat, Dursun Özbek’in olağanüstü kongreye giderek güven tazelemesi gerektiğini söylüyor, bazı yöneticilerin değişmesini işaret ediyordu. Muhalefet özellikle yaptığı her açıklama ile gündeme oturan Fatih İşbecer’in istifa etmesi konusunda ısrarcı… Yarsuvat ve muhalefet kanadının, Özbek’in ismine karşı olmadığı biliniyor.

ÖZBEK YANAŞMIYOR

Başkan Dursun Özbek ise bir süredir gündemde olan seçim tartışmalarına kulak asmıyor. UEFA’da ve mali konularda önemli yol aldıklarını düşünen, futbol takımını ayağa kaldıracak atılımlara gittiklerine inanan Özbek, görev süresinin sonuna kadar başkanlıkta kalmaya kararlı olduğunu ısrarla belirtiyor.

AMK Gazetesi