Gomez planı açıklandı !

Gomez planı açıklandı !

Beşiktaşlı Mario Gomez ile ilgili merak edilen soruları yanıtlayan Metin Albayrak, yıldız futbolcunun durumuna açıklık getirdi.

Beşiktaşlı yönetici Metin Albayrak bunlar gibi merak edilen soruların cevabını verdi ve siyah-beyazlı taraftarın merak ettiği konuları aydınlığa kavuşturdu. İtalyan basınına konuşan Albayrak şöyle konuştu:

'Lidersek Gomez sayesinde'
"Sizin de tahmin edebileceğiniz gibi Gomez'in performansından son derece memnunuz. Şu anda Süper Lig'de lider durumdaysak, en çok da onun bu performansı sayesindedir. Gomez de burada bizimle kaldığı için mutlu. Çok iyi uyum sağladı ve elinden gelenin en iyisini yapıyor"
 
'Uzun yıllar Beşiktaş'ta kalacak'
Yıldız futbolcunun geleceğini görüşmek üzere Fiorentina ile bir araya geleceklerini belirten siyah-beyazlı yönetici, "Kesinlikle bu yönde bir girişimimiz olacak. Gomez'in geleceğini açıklığa kavuşturmak istiyoruz. Gelecek aylarda kendisinin durumuna çözüm getirmeye kararlıyız. Bizimle uzun yıllar kalmasını istiyoruz. Gelecek yıllarda da Beşiktaş forması giymesini istiyoruz. Gomez'in de isteği bu yönde" dedi.
 

Milliyet