Hamza Hamzaoğlu eski takımına karşı

Hamza Hamzaoğlu eski takımına karşı

Hamza Hamzaoğlu, eski takımı Galatasaray'a karşı Bursaspor'un başında sahaya çıktı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, eski takımı Galatasaray'a karşı Bursaspor'un başında sahaya çıktı.

Geride kalan sezonun 11. haftasındaki Çaykur Rizespor müsabakasında Galatasaray'ın başında bulunan Hamzaoğlu, ardından gelişen süreçte görevden alınırken, geçen 1 yıldan sonra Bursaspor'un teknik direktörü olarak bir kez daha Türk Telekom Arena'ya geldi.

Maç öncesi kaptan Selçuk İnan başta olmak üzere, Sneijder, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta ve Yasin Öztekin, Bursaspor yedek kulübesine giderek Hamza Hamzaoğlu ve ekibiyle bir araya geldi. Bursaspor teknik kadrosu ve Galatasaraylı oyucular arasında samimi görüntüler oluştu.

Hamza Hamzaoğlu ayrıca Galatasaray yedek kulübesine giderek sarı kırmızılı oyunculara başarılar diledi.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI
Galatasaray taraftarları, sarı-kırmızılı ekibin Bursaspor ile oynadığı karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi.

Sarı-kırmızılı ekibin son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar ve THY Avrupa Ligi'ndeki Galatasaray Odeabank-Barcelona Lassa karşılaşmasının da aynı saatte başlıyor olması, futbolseverlerin bu müsabakaya olan ilgisini aşağı çekti.

Türk Telekom Arena tribünlerinde büyük boşluklar oluşurken, yaklaşık 2 bin kişilik Bursaspor taraftar grubu kendilerine ayrılan bölümden takımlarına destek verdi.

21 YAŞ ALTI'NDA YENİŞEMEDİLER 
21 Yaş Altı Ligi'nde yapılan maçta, Galatasaray ile Bursaspor 1-1 berabere kaldı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki karşılaşmada Galatasaray'ın golünü Kerem Çalışkan, Bursaspor'un golünü Özcan Aydın attı.

NTVSpor