Hocamızla sorunumuz yok !

Hocamızla sorunumuz yok !

Beşiktaş, Yönetim Kurulu'nun teknik direktör Şenol Güneş ile transfer nedeniyle aralarında sorun olduğu yönündeki haberleri yalanladı.

Yönetim kurulu ile Şenol Güneş arasında sorun olduğu iddialarını yalanlayan siyah-beyazlı kulüp, Vitor Valdes ve Obi Mikel transferlerine de açıklık getirdi

Beşiktaş, Yönetim Kurulu'nun teknik direktör Şenol Güneş ile transfer nedeniyle aralarında sorun olduğu yönündeki haberleri yalanladı. Siyah-beyazlıların transfer döneminde listesinde olan kaleci Valdes ve Obi Mikel konularına da değinilen kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Kaleci Victor Valdes'in transferinin antrenörümüz Jose Sambade'nin olumsuz raporu nedeniyle bozulduğu iddiası, gerçeklerden uzak bir senaryodur. Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile Yönetim Kurulumuz arasında transferler nedeniyle sorun olduğu imasının yapıldığı bu haberleri etik bulmadığımızı belirtiriz. Chelsea forması giyen Obi Mikel'in transferinde red yanıtı aldığımız ve devre arasında kiralık transfer edeceğimiz iddiası da gerçekleri yansıtmamaktadır."