İşte Nani gerçeği !

İşte Nani gerçeği !

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı, ağrıları nedeniyle Akhisar Belediyespor maçının kadrosundan çıkarıldı.

Beşiktaş derbisinde son yarım saatte forma giyen, Türkiye Kupası’ndaki Amed karşılaşmasında 90 dakika görev yapan Portekizli yıldız, Manisa’ya götürülmedi. Nani gitmiş olsa, Akhisar maçında da yedek soyundurulacaktı.

Fenerbahçe’de, Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesinde Luis Nani depremi yaşandı, Portekizli futbolcu ağrıları bulunduğunu ifade etti. Teknik heyet de oyuncuyu kadroya almadı.

Beşiktaş derbisinde sonradan oyuna alınan, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Amedspor karşılaşmasında 90 dakika sahada olan ve son iki karşılaşmada da gol atan Nani ağrıları olduğunu ifade ederek, Akhisar Belediyespor karşısında forma giymesinin mümkün olmadığını belirtti.

Nani, son iki antrenmanda kupada oynayan diğer oyuncular gibi aktif dinlenmeye yönelik antrenmanlar yapmıştı. Ancak futbolcunun ayrıca bireysel çalışmaları da söz konusuydu. Bunlar sırasında sakatlanan futbolcu, şiddetli ağrıları olduğunu gerekçe gösterince kadroya dahil edilmedi.

Nani, kadroda olsa dahi bugünkü karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıkmayacaktı. Teknik direktör Pereira, kanatlarda Alper ve Volkan Şen ikilisini bozmayı planlamıyordu. Çünkü bu isimlerin son Beşiktaş maçındaki performansı sarı-lacivertlilere galibiyeti getirmişti.

Markovic’in sakatlığının yanı sıra Nani’nin de kadroda olmaması Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira’nın maç içindeki alternatiflerini azalttı. Bugünkü maçta kanatta hamle oyuncusu olarak Mehmet Topuz ve Ramazan Civelek bulunuyor.

Milliyet