Jeremain Lens özür diledi

Jeremain Lens özür diledi

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Jeremain Lens, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hollandalı futbolcu, maç sonrası Teknik Direktör Dick Advocaat'tan tavrının kesinlikle kendisine olmadığını belirtirip “Sahada kalmam halinde gol atabileceğimi düşünüyordum. Bu nedenle biraz sinirlendim. Kimseye karşı bir saygısızlık içerisinde değildim. Hocamdan da bu konuda özer diledim” yorumunu yaptı.

Tecrübeli çalıştırıcı Dick Advocaat ise Lens'ten daha iyi performans beklediğini belirtirken, “Onu çok iyi tanıyorum. İyi performans sergiledi ama çok daha iyisini yapabilir. İki asistine karşın, ondan daha fazlasını bekliyorum” şeklinde üstü kapalı uyarıda bulundu.

KATKI SAĞLAMALAIYIM

Kasımpaşa sınavında 2 asist yapan Jeremain Lens, geliştirmesi gereken noktalar olduğunu söyledi. Hollandalı yıldız, “İki asist yaptım ama hâlâ geliştirmem gereken yönlerim bulunuyor. Daha fazla pozisyon üretmeliyim, asistin yanı sıra, gol atarak takıma katkı sağlamalıyım. Bir futbolcu olarak her dakika sahada olmak ve takıma katkıda bulunmak istiyorum” diye konuştu.

ÖZGÜVENİM İÇİN İYİYDİ

Jeremain Lens sahada kalması halinde özgüvenini arttırması açısından gol atacağını düşündüğünü de vurgulayıp “Oyundan çıkarken sinirlenmem de sahada olup takıma katkı verme isteğimdendi. O anlarda gol atabileceğimi hissediyordum. Bu nedenle bir tepki verdim. Benim için en önemli şey, takımıma sonuna kadar katkı sağlamak için mücadele etmektir” dedi.