Kartal Yuvası halka açılıyor

Kartal Yuvası halka açılıyor
Güncelleme:

Beşiktaş yönetimi önümüzdeki dönem Kartal Yuvası'nın halka arzı için hazırlık yapıyor.

Borsa İstanbul'da hisseleri işlem görmeye başlayan ilk kulüp olan Beşiktaş, yine bir ilke imza atmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlı yönetim, son dönemde eşine az rastlanır bir büyümeye imza atan Beşiktaş mağazalarını halka açarak bu ivmeyi daha da artırmayı planlıyor. Kartal Yuvası ismiyle Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerini pazarlayan Sportif A.Ş.'nin halka arzı, kulübün dünya markası olma iddiası açısından da önemli bir dönüm noktası olacak. Yönetim, bu planını önümüzdeki dönemde hayata geçirmek için altyapı çalışmalarını da çok büyük oranda tamamlamış durumda... 

EN KÂRLI MAĞAZA OLMAYI BAŞARDI!

Kartal Yuvası Mağazaları'nın kârlılık açısından cazibesi de göz kamaştıracak bir düzeyde... Emsallerinde kâr marjları yüzde 4 düzeyinde seyrederken, Kartal Yuvaları'nda bu yüzde 17-25 arasında ve son derece tatmin edici... Hatta bazı mağazalarda bu rakam yüzde 30'lara kadar çıkıyor.

SATIŞLAR ÇOK İYİ

Kartal Yuvası Mağazaları'nın yaz dönemine rağmen satışlarının çok iyi düzeyde seyrettiği belirtiliyor. Sezonun en ölü dönemlerinden birinin futbolsuz haftalar olduğunu belirten yöneticiler, "Şampiyonluk furyası geçti ancak buna rağmen talep devam ediyor" dedi.

Akşam