Kasımpaşa, Umut+1.5 milyon euro istedi

Kasımpaşa, Umut+1.5 milyon euro istedi

Galatasaray Kulübü, Kasımpaşa’nın başarılı ön liberosu Ryan Donk’u transfer etmek için temaslara başladı.

Kasımpaşa Kulübü, Galatasaray'dan Umut Bulut+1.5 milyon euro istedi...

Cim-Bom, Kasımpaşa’nın başarılı ön liberosu Ryan Henk Donk’u transfer etmek için temaslara başladı. Kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcu için para+takas formülünün masada olduğu belirtildi.

Kasımpaşa, 29 yaşındaki oyuncu için 1.5 milyon euro ile beraber Umut Bulut’u istedi. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin raporuna göre hareket edecek olan sarı-kırmızılılar, böylece bir taşta iki kuş vuracak. Cim-Bom, hem ihtiyacı olan önemli bir ismi kadrosuna katacak hem de geçtiğimiz günlerde otomatik olarak sözleşmesi uzayan ve büyük tepki çeken Umut Bulut’la yollarını ayırarak büyük bir tasarruf yapacak.

Galatasaray’ın ısrarla almaya çalıştığı Donk’un ise 3 sene için 6 milyon euroluk bir anlaşma istediği belirtildi. Taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu seyrettiği ve Cim-Bom’un Donk transferine birkaç gün içinde nokta koyacağı bildirildi.

Kasımpaşa ile çok iyi ilişki içinde olan Başkan Dursun Özbek’in bu durumunun da transferde sarı-kırmızılıların önünü açacağı ifade edildi.

Milliyet