Kasımpaşa’da büyük hakem isyanı !

Kasımpaşa’da büyük hakem isyanı !
Güncelleme:

Kasımpaşalı Olivier Veigneau'dan, Fenerbahçe maçı sonrası maçın hakemi Cüneyt Çakır'a tepki geldi.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Fenerbahçe, zorlu Kasımpaşa deplasmanında 4-1 galip gelerek maç fazlasıyla lider Galatasaray’ı yakaladı. Fenerbahçe’nin farklı galibiyeti kadar konuşulan karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır ise özellikle Kasımpaşa futbolcularının tepkisini çekti. Kasımpaşa’nın Fransız savunma oyuncusu Olivier Veigneau, Cüneyt Çakır’ın kararlarına isyan etti. Maç sonrası beIN Sports’a konuşan Olivier Veigneau, Cüneyt Çakır’ın yedikleri iki golde de hatalı karar verdiğinin altını çizdi.

“Beraberlik golünden sonra maç bir tiyatro gibiydi” diyen Olivier Veigneau, “Bugün 4 gol yemeyi hak etmedik. İlk yarıda kaleye gelen ilk şutları gol oldu. İkinci yarıda beraberlik golünü bulduk. İkinci golde top bana çarptıktan sonra bir müdahale yapma şansım olmadı. Üçüncü golde de top çizgiyi geçmişti. Fenerbahçe’nin böyle yardımlar alarak kazanmaya ihtiyacı olmadığını düşünüyorum” dedi.

Olivier Veigneau, Şener Özbayraklı’nın kendisi yerdeyken attığı gol ile ilgili ise şu yorumu yaptı:

“Oyuncuyla ilgili bir durum değil, oyuncunun durmasını gerektiren bir durum değil. Hakem oyunu durdurmalıydı. Şener’in değil, hakemin oyunu durdurması gerekirdi. Bununla ilgili bir kural var mı bilmiyorum.”

Kasımpaşa’da büyük hakem isyanı ! - Resim : 2