Kıran kırana pazarlık !

Kıran kırana pazarlık !

Beşiktaş Yönetimi, Boyko ve Douglas transferini bitirmek için dün Dnipro kulübüyle bir kez daha temas kurdu.

Beşiktaş Yönetimi dün Boyko ve Douglas transferleri için Dniprolu yetkililerle yeniden masaya oturdu. Ukraynalılar’ın iki oyuncu için 8 milyon eurodan aşağıya inmek istemediği, başka taliplilerin de olduğunu belirterek geri adım atmadığı öğrenildi.

Ligin ilk yarısı başlamasına rağmen kaleci ve stoper transferinde hâlâ somut bir adım atamayan Beşiktaş Yönetimi, Boyko ve Douglas transferini bitirmek için dün Dnipro kulübüyle bir kez daha temas kurdu.

Ukrayna ekibinin her iki oyuncunun toplam bonservis bedelini 8 milyon euroya indirmesinin ardından yeniden masaya oturan Beşiktaş Yönetimi, bu rakamı daha da aşağıya çekmek için nabız yokladı. Bu rakamdan geri adım atmayan Ukraynalı yetkililerin, her iki oyuncuyu isteyen başka kulüplerin olduğunu söyleyerek, pazarlıklarda tok satıcı rolünü oynadığı belirtildi.

Boyko’yu tek başına alması halinde sıkıntı yaşamayacak olan Beşiktaş Yönetimi’nin, bu transfere stoper Douglas’ı da katmak istediği bu yüzden işlerin uzadığı kaydedildi. Siyah-beyazlılar’ın bu iki oyuncuyu birden alabilmek için anlaştığı diğer oyuncuları öne sürerek, gerekirse masadan kalkabileceğinin restini çektiği öğrenildi. Yönetim aynı zamanda her iki oyuncunun Beşiktaş’a gelmek istediklerini de karşı tarafa ilettiği ortaya çıktı.

Dnipro Yönetimi ile dün kıran kırana pazarlıkları sürdüren Beşiktaş Yönetimi, son anda gelmekten vazgeçen Juventuslu kaleci Neto ile yeniden masaya oturabileceğini de Dniprolu yöneticilere iletirken, görüşmelerin bugün devam edeceği kaydedildi. Anlaşma sağlanamaması durumunda bu transfer çalışmalarındaki son kararı Başkan Fikret Orman verecek.

Milliyet