Kulusic, galibiyete inanıyor...

Kulusic, galibiyete inanıyor...

Kulusic ile Ahmet Oğuz, yaklaşık 4 yıl sonra oynanacak başkent derbisi öncesi gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

Gençlerbirliği'nin Hırvat futbolcusu Ante Kulusic, başkent derbisinde karşılaşacakları Osmanlıspor'a göre daha çok puana ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Derbiden galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum" dedi.

Kırmızı-siyahlı ekibin defans oyuncuları Kulusic ile Ahmet Oğuz, Spor  Toto Süper Lig'de yaklaşık 4 yıl sonra oynanacak başkent derbisi öncesi  gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.
 
Ante Kulusic uzun yıllardır başkentte yaşadığını ve kendisini Ankaralı  hissettiğini belirterek, "Uzun bir aradan sonra bir Ankara derbisi yaşanacağım  için biz de çok heyecanlıyız" ifadelerini kullandı.
 
Kırmızı-siyahlı ekibin, Osmanlıspor'a göre galibiyete daha çok  ihtiyacı olduğunu ifade eden Kulusic, "En önemlisi kendi evimizde oynayacağız.  Taraftarımız önünde oynayacağımız derbiden galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum"  diye konuştu.
 
Türkçe konuşarak taraftarı tribüne çağıran Hırvat futbolcu, "Bu hafta  inşallah daha fazla taraftar gelecek. Herkesin kulübü sevdiğini biliyorum ama bin  kişi çok az. İnşallah bu hafta biraz daha fazla gelecek" şeklinde konuştu.
 
Ahmet Oğuz: "Taktik değişiklik yaptık"
 
Gençlerbirliği'nde bu sezon sürekli forma şansı bulan genç futbolcu  Ahmet Oğuz ise Mehmet Özdilek'in göreve başlamasının ardından taktik değişikliğe  gittiklerini ancak yavaş yavaş ısındıklarını dile getirdi.
 
Ankara taraftarının uzun zamandır beklediği bir maça çıkacaklarını ve  sadece galibiyeti hedeflediklerini kaydeden Ahmet Oğuz, şunları söyledi:
 
"Galibiyet serimiz olmamasına rağmen kötü oynadığımızı düşünmüyorum.  Galatasaray maçının 2. yarısında kötü oynadık ama karşılaşmanın genelinde  iyiydik. İyi defans yapan bir takımız. Topu biraz daha tutabilirsek, daha iyi  olabileceğimizi düşünüyorum."