Lens, Advocaat'ı çok seviyor...

Lens, Advocaat'ı çok seviyor...

Sarı-lacivertlilere Sunderland’den kiralanan Jeremain Lens’in Dick Advocaat ile özel bir ilişkisi bulunuyor.

Advocaat’ın AZ’de görev aldığı dönemde Lens’in yıldızı parlamış ve büyük bir başarı kazanmıştı.

Sarı-lacivertlilere Sunderland’den kiralanan Jeremain Lens’in Dick Advocaat ile özel bir ilişkisi bulunuyor. Advocaat’ın AZ’de görev aldığı dönemde Lens’in yıldızı parlamış ve büyük bir başarı kazanmıştı.

Daha sonra Sunderland’de de beraber çalışan ikilinin aralarında önemli bir sevgi bağı bulunuyor. Advocaat’ın sözlerini çok iyi dinleyen, adeta babası gibi gören 28 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe’yi seçerken de bu durumu göz önüne almıştı. Şu anda camiayı da çok seven Hollandalı futbolcunun, transfer döneminde nasıl bir adım atacağı da merak konusu oldu.

Van Persie10 numarada devam

Kardemir Karabükspor’u konuk edecek Fenerbahçe, ligde galibiyet serisi yakalamanın hesaplarını yapıyor. Atiker Konyaspor maçında 4-2-3-1’e yakın bir sistem kuran sarı-lacivertlilerde Dick Advocaat sistemi bozmayacak. Buna göre, 10 numara bölgesinde Robin Van Persie oynamaya devam edecek. Hollandalı yıldızın yine takımın saha içindeki organizatörü olacağı ve oyun kuracağı dile getirildi. Daha serbest bir rolde olan Van Persie’nin zaman zaman hücum bölgesinde forveti çiftlemesi de bekleniyor. Bunun yanında hücum kanatlarına önem veren Advocaat’ın Volkan Şen’i kadroya dahil edeceği bildirildi. Sol kanattaki yerini tekrar alacak Volkan ile sağ kanatta görevlendirilecek Jeremain Lens’in de takımın en önemli kozları olması planlanıyor.