Lukas Podolski süre istedi

Lukas Podolski süre istedi

Lukas Podolski, sarı-kırmızılı taraftarın kendisine zaman tanımasını istedi.

Taraftara hayal kırıklığı yaşatmak istemediğini söyleyen Alman futbolcu, “Zamana ihtiyacım var. Eksikliğini yaşadığım oyun ritmini yakalamam gerektiği için bu coşkuyu biraz frenlemem lazım” dedi.

Cim-Bom’un yeni transferi Lukas Podolski, sarı-kırmızılı taraftarın kendisine zaman tanımasını istedi.

Bild gazetesine konuşan Alman futbolcu, taraftarın kendisini havalimanında karşılamalarının harika olduğunu belirterek,  “Binlerce taraftarın havalimanında beklemeleri inanılmaz. Bu taraftarlara hayal kırıklığı yaşatmak istemiyorum” dedi.
 
İnsanların, başka bir lige, başka bir ülkeye gittiğinde kendisinden harikalar beklediğini dile getiren Podolski, “Biraz zamana ihtiyacım var. Son aylarda eksikliğini yaşadığım oyun ritmini yakalamam gerektiği için bu coşkuyu biraz frenlemem lazım” diye konuştu.

Alman oyuncu, “Galatasaray’da ilk 11’de yer almak 2016 Avrupa Şampiyonası’na katılma şansınız için ne kadar önemli?” sorusuna, formda olduğunda milli takıma katkı verebileceğini ifade etti. Tecrübeli futbolcu, transferi için Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Löw ile konuşup konuşmadığına ilişkin soruya şu cevabı verdi:

“Milli Takım Teknik Direktörü ile düzenli temastayım. Bir dönem o da İstanbul’daydı, Fenerbahçe’yi çalıştırdı. Ancak o kadar çok deneyimim var, kimseden tavsiye almama gerek yok. Kararları ben veririm. Galatasaray’dan emindim. Bundan dolayı oradayım. Sonuçta tercihimle yaşamak zorundayım; kulüple, şehirle, taraftarla, her şeyiyle, risklerle de...”

Galatasaray ile ilk idmanına çıkan Lukas Podolski, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile tanıştı.