Menajerinden Cassano'ya: ''Sen de Türkiye'ye git''

Menajerinden Cassano'ya: ''Sen de Türkiye'ye git''

İtalyan yıldız futbolcu Antonio Cassano'ya menajerinden Türkiye tavsiyesi geldi.

Türkiye'deki yıldız transferleri İtalya'da geniş yankı uyandırdı, Antonio Cassano'nun menajeri Beppe Bozzo oyuncusuna 'Sen de Türkiye'ye git' dedi.

Antalyaspor'un Samuel Eto'o, Galatasaray'ın Lukas Podolski ve Fenerbahçe'nin de Van Persie ile Nani transferleri Avrupa'yı salladı. Süper Lig'deki transfer hareketliliğinin Çizme'de de geniş yankı uyandırdığı ortaya çıktı.  Son olarak Parma forması giyen, şu an bonservisi elinde olan İtalya'nın yıldız isimlerinden Antonio Cassano'ya menajeri Türkiye'yi teklif etti.

33 yaşındaki oyuncunun menajeri Beppe Bozzo, Calcio News'e yaptığı açıklamada, "Antonio Cassano'ya Türkiye'ye gitmesini önerdim. Kendisi şu an İtalyan ekiplerinden gelen teklifleri değerlendiriyor. Çizme'de oynamaya devam ederse EURO 2016 kadrosunda yer bulabileceğini düşünüyor.  Ancak ben Türkiye'nin çok iyi bir adres olacağını ve Cassano'ya çok uyacağını düşünüyorum. Hem profesyonel hem de bireysel açıdan" dedi.

'Eto'o beni şaşırtmadı'

Beppe Bozzo şöyle devam etti: "Türkiye son zamanlarda önemli isimlere ev sahipliği yapıyor. Ekonomik olarak cazip imkanlarla iyi yaşam standartları sunup oyuncuları cezbediyor. Wesley Sneijder gibi bir isim orada oynuyor. Bu açıdan Samuel Eto'o'nun da oraya gitmesi beni hiç şaşırtmadı".

Milliyet