Menajerlerden Galatasaray'a şok teklif !

Menajerlerden Galatasaray'a şok teklif !

Galatasaray'ın içine düştüğü durum yabancı takımların resmen iştahını kabarttı.

Alex Telles'i 8.5 milyon euro'luk satış opsiyonuna kiralayan Inter, Brezilyalı sol bekin bonservisini almak için 3.5 milyon euro önerdi.

7.5 milyon satın alma opsiyonuna euro'ya Bruma'yı kiralayan Sociedad ise Portekizli oyuncunun bonservisini almak için 4 milyon euro teklif etti.

Bu iki teklif karşısında Galatasaray şok olurken, Avrupa'dan men cezası sonrası ayrılacakları iddiaları ortaya çıkan yıldız adayları için de teklifler sıralanmaya başladı.

Daha önce 15 milyon euro'lar gibi büyük rakamlarsan bahsedilen Muslera için Liverpool menajerler aracılığıyla 5-6 milyon sterlin'lik teklifler getirmeye başladı.

Sneijder'in sözleşmesinde yazan 7.5 milyon euro'luk serbest kalma maddesini ödemeye hazır olan Juventus ise Hollandalının menajeri ile temasa geçerek, düşüncelerini sordu.

Lukas Podolski için Köln, Burak Yılmaz için Lazio, Sinan için bazı Alman kulüpleri, Selçuk için bazı Arap takımları, Semih için Inter, Chedjou için bazı Fransız ve Arap takımları ise menajerler aracılığıyla Galatasaray'ın nabzını yoklamaya başladılar bile.

Fakat ortaya çıkan rakamlar Galatasaray'ın eli çok güçlü olmadığı için o kadar düşük ki, yabancı takımlar adına kapıya gelen menajerler tok alıcı rolüyle can sıkıyor.

Fotospor