Muslera'ya özel tezahürat

Muslera'ya özel tezahürat
Güncelleme:

Karabükspor ile Galatasaray arasında oynanan maçta Galatasaraylı taraftarlar, kaleci Fernando Muslera'ya özel tezahüratta bulundu.

Süper Lig’în 7. haftasında Galatasaray, sahasında Kardemir Karabükspor’u konuk etti. Galatasaraylı taraftarlar, sarı-kırmızılı takımdan sahaya ısınmak için çıkan ilk oyuncu olan Fernando Muslera’ya büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Sarı-kırmızılı takımın taraftarları, Uruguaylı oyuncuya, “Büyük kaptan” diye seslendi. Fernando Muslera, Selçuk İnan’ın yedek kulübesinde olduğu dönemlerde takımın kaptanlığını üstleniyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, sarı-kırmızılı takımın Bursaspor deplasmanında 2-1 kazandığı mücadelenin ilk 11’inde değişikliğe gitti. Sakatlığı bulunan ve yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalacak olan Tolga Ciğerci’nin yerine yeni transfer Sofiane Feghouli’yi ilk 11’e süren Hırvat çalıştırıcı, Iasmin Latovlevici yerine ise sezona iyi başlayan ancak kısa süreli bir sakatlık geçiren Martin Linnes’i yeniden ilk 11’e dahil etti. Galatasaray’ın Kardemir Karabükspor maçı ilk 11’i, Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Fernando, N’diaye, Belhanda, Feghouli, Rodrigues ve Gomis şeklinde oluştu.

IGOR TUDOR İLK KEZ

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Kardemir Karabükspor’a ilk kez rakip oldu. Geçtiğimiz sezon Galatasaray ile Kardemir Karabükspor arasında oynanan iki mücadelede de Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü olarak sahaya çıkan Igor Tudor, ilk kez Kardemir Karabükspor’a karşı hocalık yapacak.