Nani'nin istatistikleri düşüşe geçti

Nani'nin istatistikleri düşüşe geçti

Ligin ilk 6 haftalık diliminde 3 gol iki asist üreten Portekizli yıldız, son 3 haftada sadece 1 asist yaptı.

Nani’nin fiziki düşüşü de dripling istatistiklerine yansıdı. İlk 6 haftada maç başına ortalama 4,83 driplinge imza atarken bu oran diğer 3 maçta 1.33 olarak ölçüldü.

Spor Toto Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan ve oynadığı futbolla büyük eleştiriler alan Fenerbahçe’de Luis Nani’nin düşen performans ivmesi dikkat çekiyor.
 
Ligin ilk 6 haftasında ortaya koyduğu oyun ve skor katkısıyla takımını sırtlayan Portekizli yıldız, son 3 haftada ise adeta stop etti.
 
Nani’deki bu gerileme istatistiklere de yansıdı. Ligin ilk 6 haftalık diliminde 3 gol atıp 2 de asist yapan Nani, son 3 haftada ise sadece 1 asist üretebildi.
 
29 yaşındaki tecrübeli futbolcunun fizik anlamındaki düşüşü de maçlardaki dripling sayılarına yansıdı. İlk haftada 29 dripling yapan ve maç başına 4.83 driplinge imza atan Nani, bu veride son 3 haftada yokları oynadı. Bu bölümde toplam 4 driplinge imza atan Nani’nin bu 3 haftadaki maç başına dripling ortalaması ise 1,33 oldu. Ligin genelindeki maç başı ortalaması ise 4,83’ten 3,66’ya düştü.
 
Bugün