Olimpiyat'ın zemini Trabzonspor maçına yetişecek mi ?

Olimpiyat'ın zemini Trabzonspor maçına yetişecek mi ?

Spor Yapı firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Mürsel Meral, Olimpiyat Stadı'nın cumartesi günkü maça hazır olduğunu açıkladı.

Beşiktaş-Trabzonspor derbisi öncesi Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zeminine alttan ısıtma sistemi yapılacağı açıklanmıştı.

Bu sistemin yapılacağının açıklanmasının ardından Atatürk Olimpiyat Stadı'nın Beşiktaş-Trabzonspor maçına yetişip yetişmeyeceği merak konusu oldu.

Konu ile ilgili Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zeminine alttan ısıtma sistemini yapan Spor Yapı firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Mürsel Meral sahanın son durumuyla ilgili Haber1903'e açıklamalar yaptı.

MAÇA HAZIR

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın haftasonu oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor maçına hazır hale geldiğini ifade eden Meral; "Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili bütün çalışmalar sona erdi. Daha önce Atatürk Olimpiyat Stadı'nın çim bakımını biz yapmıştık, şimdi de biz yapıyoruz. Olimpiyat Stadı, cumartesi günü oynanacak derbi maçına hazır." dedi.

BU SENE SIKINTI YAŞANMAZ

Daha önceki senelerde Atatürk Olimpiyat Stadı zemininde meydana gelen sıkıntıların bu sene yaşanmayacağını belirten Mürsel Meral; "Geçen senelerde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yaşanılan sıkıntıların hiçbirisi bu sene yaşanmaz. Aşağı yukarı 2 aylık bir çalışma yapıldı. Olimpiyat Stadı'nda her şey yenilendi." ifadelerine yer verdi.