Orman'dan Lizbon'da Q7 açıklaması

Orman'dan Lizbon'da Q7 açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Lizbon'da Quaresma ile ilgili sorulara yanıt verdi.


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Avrupa Ligi  (H) Grubu'nda yarın Sporting Lizbon ile yapacakları maçın zor geçeceğini  belirterek, "Sporting Lizbon maçı çantada keklik bir durumda değil. Çok zor maç  ama puan almaya geldik" dedi. 
 
Beşiktaş kafilesiyle geldiği Lizbon Havalimanı'nda gazetecilerin  sorularını yanıtlayan Orman, Portekiz'in bir futbol ülkesi olduğunu dile  getirerek, "Sporting Lizbon çok kuvvetli bir takım. Beşiktaş da kolay bir takım  değil. Yani çantada keklik bir durum değil. Manchester United gibi bir takımın  Şampiyonlar Ligi'nden elenip UEFA Avrupa Ligi'ne kaldığını dün gördük. O yüzden  Avrupa'da çok zor maçlar. Ama biz buraya puan almaya geldik" ifadelerini  kullandı. 
 
Havaalanında Portekiz basınının çok büyük ilgisi ile karşılaşan  Ricardo Quaresma'nın Sporting Lizbon'a transfer olabileceği yönündeki iddialara  da cevap veren Orman, "Böyle bir niyetimiz yok ve hiçbir görüşmemiz olmadı. Ne  Quaresma gitmek istiyor ne de onu satmak gibi bir niyetimiz var" diye konuştu. 
 
Fikret Orman, Çin kulüplerinden Atiba Hutchinson için transfer teklifi  geldiği yönünde Türk basınında çıkan haberlere de tepki göstererek, şunları  kaydetti: 
 
"Yalan haberler duyuyorum, üzülüyorum. Geçen gün Amerika'dan gelince  uykusuz kaldım. Televizyonda banttan yayınlanan bir programı izliyordum. Ümit  Karan, Çinlilerin geldiğini, 12 milyon avro istendiğini, ilk görüşmenin olduğunu  filan söyledi. Ben de herkes gibi bunları izliyorum. Ama ne böyle bir görüşmeden  haberim var ne de böyle bir talep oldu. Herkes yazıyor, çiziyor, anlatıyor ama  gazeteci biraz araştırmalı. Benim ve camiamın adı kullanılarak böyle haberler  verilmemeli. Hepsi palavra, başka bir şey değil."