Osmanlıspor - Galatasaray: 1-3

Osmanlıspor - Galatasaray: 1-3
Güncelleme:

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Osmanlıspor'u 3-1 mağlup etti.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Osmanlıspor ile karşı karşıya geldi. Osmanlı Stadı’nda oynanan olan karşılaşmayı Galatasaray 3-1 kazandı.

Süper Lig'in 2. hafta karşılaşmasında Galatasaray, zorlu Osmanlıspor deplasmanına konuk oldu.
 
Galatasaray'ın Ankara'daki gollerini 15. dakikada Maicon, 31. dakikada Mafetimbi Gomis, 56. dakikada Tolga Ciğerci kaydetti. Osmanlıspor'un golünü ise 59. dakikada Serdar Gürler attı.

Galatasaray bu sonuçla Spor Toto Süper Lig'e 2'de 2 yaparak başlamış oldu. Osmanlıspor ise ilk iki haftayı puansız geçti.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray Türk Telekom Stadyumu'nda Sivasspor'u konuk edecek. Osmanlıspor ile 3. haftada deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak.

IGOR TUDOR İLK MAÇTAKİ KADROSUNU BOZMADI

Süper Lig'in 2. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, kazanan kadroyu bozmadı. Sarı-kırmızılı takımın Hırvat teknik direktörü Tudor, geçen hafta Kayserispor'u 4-1 yendikleri maçta ilk 11'de görev verdiği futbolcuları başkentte de sahaya sürdü.

Badou Ndiaye, 11. dakikada kazandığı topla sağ kanattan ceza sahasına doğru hareketlendi. Ndiaye ceza sahasına yaklaşırken rakibi tarafından düşürüldü ve hakem faulü belirledi. Kazanılan serbest vuruş için topun başıne Belhanda geçti. Belhanda serbest vuruşta topu yerden ceza sahasındaki Mariano'ya bıraktı. Mariano'nun şutunda top Fernando'dan sekti ve auta çıktı.

İLK 11'LER

OSMANLISPOR: Hakan, Vrsajevic, Maxsö, Numan, Pinto, Serdar Gürler, Lawal, Hasan, Musa, Umar, Tugay

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Fernando, Ndiaye, Tolga, Rodrigues, Belhanda, Gomis

Seçiniz...