Pereira için flaş karar ! Tek taraflı fesih...

Pereira için flaş karar ! Tek taraflı fesih...

Fenerbahçe Yönetimi kesin kararını verdi, ayrılığa yanaşmayan Vitor Pereira'nın bileti kesildi.

Sarı-lacivertliler istifa baskısına direnen Portekizli teknik direktörü alacaklarının bir bölümünü ödeyerek gönderme konusunda da ikna edemedi. Kalan 1 yıllık sözleşmesi tek taraflı fesh edilecek olan Pereira ile en geç pazartesi gününe kadar yollar ayrılacak.

Fenerbahçe’de beklenen oldu ve Vitor Pereira dönemi kapandı. Sarı-lacivertli yönetim, Portekizli teknik adamla kesin olarak yolları ayırma kararı aldı. Yönetim kurulu ayrılık sürecini de belirledi. Buna göre sarı- lacivertli kulüp en geç 15 Ağustos Pazartesi gününe kadar Portekizli çalıştırıcıyla bağlarını koparacak. Bu ayrılık daha erken de olabilir. Bu çerçevede fesih görüşmeleri devam ediyor. Ancak henüz iki taraf ortak bir noktada buluşamadı.

Yıllık 2.7 milyon euro maaş alan Vitor Pereira’yı istifa ettirmek isteyen yönetimin bu girişimi sonuçsuz kaldı. Ardından Portekizli teknik adamla yıllık ücretinin bir bölümünün ödenmesi konusunda görüşmeler yapılmaya başlandı. Ancak Pereira bu konuda da katı bir tutum sergiledi.

Yönetimin hedefi

Bu gelişmenin ardından yönetim kurulu işi daha fazla uzatmak istemedi ve sözleşmeyi tek taraflı olarak fesh etme kararı aldı. Yapılacak son görüşmenin ardından Vitor Pereira yine geri adım atmazsa bu sefer sarı-lacivertliler aldığı bu kararı hayata geçirecek ve sözleşmeyi tek taraflı olarak fesh edecek. En geç pazartesi gününe kadar sürecek bu görüşme ve işlemlerin ardından Pereira dönemi resmen kapanacak. Fenerbahçe Yönetimi Grasshoppers maçına yeni teknik adamla çıkmayı hedefliyor.

Milliyet