Pereira'dan oyuncularına RvP fırçası !

Pereira'dan oyuncularına RvP fırçası !

Fenerli futbolcular, Antalya maçında Van Persie’ye hiç pas atmadı. Pereira, devre arası, “Robin’in üzerinden oynayın” dedi. 2. yarı iki pas verdiler, ikisi de gol oldu.

Fenerbahçe'nin Antalya’ya 4 attığı Türkiye Kupası maçının devre arasında Kadıköy’de Robin van Persie fırçası vardı. Sarı kart cezalısı Fernandao’nun yokluğunda Hollandalı futbolcu, Sivas maçında gol silahı olarak sahaya çıkacak. Teknik Direktör Viter Pereira, bu nedenle Van Persie’yi 11’de oynatıp, pazartesi günkü maça hazırlamak istedi. Ancak F.Bahçeli futbolcular, ilk 45 dakika boyunca Van Persie’ye gol bölgelerinde pas vermedi. Ya kaleye şut attılar ya da pas tercihlerinde Van Persie’yi seçmediler.
 
SADECE CANER PAS VERDİ
 

Pereira, bu tablo karşısında devre arasında oyuncularını, “Van Persie’nin üzerinden oynayın” diye sert bir dille uyardı. İkinci yarı başladı. Pereira’nın uyarısına uyan tek isim Caner Erkin oldu. Caner, Van Persie’ye iki tane pas attı. Hollandalı da iki gol attı. Van Persie, gollerden sonra da sevinmek yerine, sahada Caner’i arayıp, gitti teşekkür etti.
 

Akşam