Podolski'ye flaş teklif ! 4.2 milyon euro

Podolski'ye flaş teklif ! 4.2 milyon euro

Galatasaray’ın bu sezon başında kadrosuna kattığı Lukas Podolski, kısa sürede ilk 11’in değişmezi oldu.

30 yaşındaki forvet en kötü oynadığı maçlarda bile skoru değiştiriyor. Sadece meşhur sol ayağıyla değil, sağ ayakla ve kafayla da çok güzel goller atan Poldi taraftarı coşturuyor.

Tecrübeli oyuncunun performansı, Almanya’da da dikkat çekti. Bundesliga’da zor günler geçiren Hoffenheim’ın, Galatasaray’ın kapısını çaldığı ve resmen teklif yaptığı öğrenildi. Hoffenheim tam 4.2 milyon euro (13 milyon TL) önerdi.

Bundesliga'da oynadığı 12 maçın 8'inde mağlup olup sadece tek galibiyet alabilen ve ligde sondan ikinci sırada yer alan Alman temsilcisi, Galatasaray'dan hiç beklemedikleri sertlikte bir cevap aldı.

Yönetim önce Hamza Hamzaoğlu ile görüştü. Başarılı teknik adam bir dakika bile düşünmeden Podolski’nin satılmasına karşı olduğunu dile getirdi. Yönetimde bu görüşteydi.

Hoffenheim’a kesin bir dille bu transferin gerçekleşmeyeceği iletildi. Fakat edinilen bilgilere göre mavi-beyazlılar hala Poldi’den vazgeçmedi. Ocak ayında Cimbom’a 5 milyon euroluk yeni bir teklif yapılacağı söyleniyor. Podolski bu sezon 16 maçta 7 gole imza attı.

Sözcü