Quaresma'ya 56 milyon TL'lik teklif

Quaresma'ya 56 milyon TL'lik teklif

Beşiktaş’ın süperstarı Ricardo Quaresma, transfer piyasasında adeta paylaşılamayan adam haline geldi.

Porto ve Sporting Lizbon’un radarında bulunan yıldız isim için kulübe, Katar’dan 15 milyon Euro’luk, Çin’den ise 17 milyon Euro’luk; teklif geldiği öğrenildi.
 
Siyah-Beyazlılar’la ikinci döneminde şampiyonluk yaşayan Ricardo Quaresma, Beşiktaş’ta sergilediği başarılı performansı Portekiz Milli Takımı’nda da sürdürmesinin ardından teklif almaya devam ediyor.
 
Ülkesinin 3-0 kazandığı Norveç maçında attığı gol sonrasında eski kulüpleri Porto ve Sporting Lizbon’dan aldığı transfer tekliflerine, olumsuz yanıt veren 32 yaşındaki futbolcuya Çin ve Katar’dan 2 yeni önerinin geldiği ortaya çıktı.
 
‘Resmi teklif getirin’
 
Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda ilk etapta Quaresma’yı takımda tutmayı planlayan yönetimin; menacerler aracılığıyla Katar’dan 15 miyon Euro’luk, Çin’den ise 17 milyon Euro’luk bonservis teklifi aldığı bildirildi.
 
Geçen sezonun başında Porto’dan 1,2 milyon Euro karşılığında takıma kazandırdıkları yıldız futbolcu için gelen bu ekstrem öneriler sonrasında Beşiktaşlı idarecilerin, “Resmi teklif getirin, değerlendirmeye alalım” cevabını verdiği bildirildi.

Fanatik