Rıdvan Dilmen şampiyonu ilan etti

Rıdvan Dilmen şampiyonu ilan etti
Güncelleme:

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki kıyasıya şampiyonluk yarışı tüm hızıyla sürerken Rıdvan Dilmen Süper Lig'in şampiyonunu şimdiden ilan etti.

Eski ünlü futbolcu ve futbol yorumcusı Rıdvan Dilmen, TV 8.5'ta 6-1 biten Galatasaray-Sivasspor maçını değerlendirdi.

Mücadeleye dair konuşan Dilmen, "Galatasaray taraftarısın maça gidiyorsun, kaç tane atacağız diye gidiyorsun. İyi oyunla domine ederek 6-1'lik belki 9-1'lik bir skor ortaya çıkacaktı. Ben artık averaja kalacağını düşünmüyorum." dedi.

Konuşmasını sürdüren Rıdvan Dilmen, "İlk yarıda maçı Barış Alper çözdü. İkinci yarıda Galatasaray o kadar muhteşem oynadı ki en vasat oyuncusu Barış kaldı. 54'te 2-1, 73'te 5-1. Bugün devamlı yüksek viteste gittiler." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın oyun tarzıyla ilgili konuşan Dilmen şu ifadeleri kullandı;

"Okan hocanın oynattığı Galatasaray asla temkinli oynamıyor. Örnek Avrupa maçları. Prag maçının rövanşında tarzının dışında kontrollü oynamak istedi ancak golü yedi ve çıkaramadı. O yüzden 4 puan önde Fenerbahçe ile oynamak ve kazanmaya oynamak farklıdır. Okan hoca da bunu bildiği için tek tek gideyim diye düşünüyor."

Şampiyonluk yarışıyla ilgili konuşan Dilmen, şu yorumu yaptı;

"Önümüzdeki hafta herkes aynı saatte oynarken maçın sonucu Karagümrük 0-1 Galatasaray dendiği anda Galatasaray yüzde 95 şampiyon olur derim."