Riekerink'in ilk tercihi Eren Derdiyok !

Riekerink'in ilk tercihi Eren Derdiyok !

Sigthorsson’un gelişiyle birlikte forvetteki forma rekabeti iyice arttı.

Üst üste yapılan transferler ile takımdaki forma rekabetini arttıran G.Saray, bu süreçten kârlı çıkacağa benziyor. Geçen sezon da gündeme gelen ancak transfer döneminin sonlarında kiralanan Sigthorsson'un gelişiyle birlikte forvette kimin forma giyeceğidemerak konusu olmaya başladı. Ligin ilk 2 haftasında 2 gol atan Eren Derdiyok, bir adım önde bulunuyor.

Formda olan futbolcusunu küstürmek istemeyen Hollandalı çalıştırıcı, Kayseri deplasmanında da İsviçre asıllı futbolcusundan vazgeçmeyecek. Mücadelenin gidişatına göre İzlandalı Sigthorsson'u da ilerleyen dakikalarda sahaya sürüp durumunu görmek isteyen Riekerink,hücumdaki seçeneklerini düşünüyor. Aynı durum kanatta forma giyen isimler için de geçerli.

ASLAN’DAN TEK KURŞUN

Galatasaray, milli takım arasında TFF 1. Lig lideri Boluspor ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir hazırlık maçı yaptı. Son transferlerden Nigel de Jong'un ilk kez oynadığı ve 45 dakika sahada kaldığı mücadelede, tek gol 31. dakikada Yasin Öztekin'den geldi. Genç oyuncuların forma şansı bulduğu mücadeleyi başkan Dursun Özbek de tribünden takip etti.