Robin Van Persie imzayı attı !

Robin Van Persie imzayı attı !

Fenerbahçe yıldız transferi Robin van Persie için Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda imza töreni düzenledi.

Yaptığı transferlerle futbol dünyasında ses getiren Fenerbahçe'nin Manchester United'dan kadrosuna kattığı Hollandalı yıldız Robin Van Persie sözleşme imzaladı... Van Persie'nin Türkçe ilk sözleri "Merhaba Fenerbahçe. Teşekkürler" oldu. Van Persie 11 numaralı formayı giyecek.

Fenerbahçe'nin Manchester United'dan transfer ettiği Hollandalı golcü Robin van Persie, Kadıköy Şükrü Saraoğlu'nda muhteşem bir atmosferde imzayı attı.

Pazar akşamı İstanbul'a gelen Robin van Persie, Şükrü Saraoğlu'nda binlerce Fenerbahçe taraftarının önünde imzayı attı.

Sahaya çıktığı anda tribünlerin büyük coşkusu karşısında oldukça etkilenen van Persie'nin ilk sözleriyse; "Merhaba Fenerbahçe" oldu...

İmza töreninde ilk söz alan Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, "Burada sizleri büyük başkanımız Aziz Yıldırım adına selamlamak istiyorum. Takımımızın dünya çapında başarılara ulaşmayı istediğinin ispatı olarak görüyorum bu transferi. Takımımıza bir dünya yıldızı daha katmanın mutluluğunu yaşıyorum! Robin van Persie karşınızda" ifadelerini kullandı.

Kendisini bekleyen binlerce Fenerbahçe taraftarının önünde oldukça etkilendiğini dile getiren Robin van Persie, "Benim Türkçe öğrendiğim ilk kelimeyi duydunuz, en kısa sürede öğrenmeye çalışacağım çünkü yaşadığınız ülkeye adapte olmanın en önemli yolu budur. Size ve ülkeye adapte olacağım. Gerçekten benim için çok güzel bir duygu, bu taraftarları görmelk, beni karşıladğınızı görmek, mükemmel bir duygu. Size sadece bir şeyin sözünü veriyorum, burada tüm gücümle herşeyi yapacağım, kazanabildiğimiz kadar fazla kupayı kazanıp sizi mutlu edebilmek için her şeyi yapacağım. Şu anda sizi bu kadar coşkulu görürken, düşünüyorum ki, bugün böyleyse, lig şampiyonluğunda nasıl bir kutlama olur, tahmin bile edemiyorum" ifadelerini kullandı.

Taraftarın coşkusuna da son olarak cevap veren Robin van Persie, "Hep birlikte başaralım" dedi.

Bu açıklamaların ardından ayağına topu alan van Persie, oğluyla beraber tribünler önünde bir şov yaptı. Bu gösteri karşısında Fenerbahçe taraftarının da coşkusu tavan yaptı.

Kadıköy'de Van Persie izdihamı
 
Sarı-lacivertli taraftarlar dünya yıldızı Robin Van Persie'ye yoğun ilgi gösterdi. Binlerce Fenerbahçeli taraftar Şükrü Saracoğlu Stadı'na akın ederek izdiham yarattı.

20-093.jpeg