Saadettin Saran'dan Ali Koç'a destek açıklaması

Saadettin Saran'dan Ali Koç'a destek açıklaması
Güncelleme:

Saran Gorup Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, katıldığı bir televizyon programda açıklamalarda bulundu.

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, TGRT Haber’de yayınlanan “Meliha Okur ile Anlat Bana” programına konuk oldu.

Sporla çok genç yaşta tanıştığını belirten Saran, "Hayatımın olmazsa olmazlarından bir tanesi. İş hayatında gerekli olan her şeyi- disiplin, motivasyon, fedakarlık, hedef belirleme, takımdaşlık spor hayatından kazandım" ifadelerini kullandı. 

İşte Sadettin Saran'ın yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar:

S Sport 2 müjdesi!

"Bunu ilk defa sizin programda açıklıyorum. S Sport’un ardından S Sport 2 de yakın zamanda yayın hayatına başlayacak."

Ali Koç'a destek çağrısı!

Fenerbahçe’ye çok büyük teveccühle gelmiş bir başkan olduğunu ifade eden Sadettin Saran, "Daha 7 ay oldu. İmza toplama olaylarını, genel kurul konuşulmasını yanlış buluyorum. Sayın Ali Koç’a destek olunması gerek. Bu zor günler taraftarın da desteğiyle atlatılacaktır" diye konuştu. 

"İlk doğru zamanda Fenerbahçe başkanlığına aday olma niyetim var"

“Hayallerimden biri Fenerbahçe başkanlığı. Sayın Ali Koç aday olunca kenara çekildim. Doğru zamanda yapmak, fırsatçı olmamak lazım. Önce Fenerbahçe’yi düşünmek lazım. Bunu öylesine söylemiyorum. İlk doğru zamanda da aday olma niyetim var.”

"Altınordu gibi kulüplerin artması lazım"

“Futbol endüstrisinde çok ciddi sorunlar var. Altyapıya daha fazla önem verilmesi gerekiyor. Daha fazla Cengiz Ünder’ler yetiştirilmeli. Altınordu bunu çok iyi yapıyor. Böyle kulüplerin artması lazım. Tabii sadece altyapıyla olmaz. Pazarlamayı da iyi yapmak gerek"

Ajansspor