Sinan Engin Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladı

Sinan Engin Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladı
Güncelleme:

Beyaz TV yorumcularından Sinan Engin, önümüzdeki sene Fenerbahçe'nin teknik direktörünün kim olacağını "bu işi hak etti" diyerek açıkladı.

Süper Lig'in 32.haftasında Fenerbahçe,  kendi sahasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından futbol yorumcusu Sinan Engin, karılaşmaya dair açıklamalarda bulundu.

Sarı Lacivertli ekibin teknik direktör arayışına değinen Engin, deneyimli çalıştırıcı İsmail Kartal'ın takımda kalacağını belirtti. Ünlü yorumcu yaptığı açıklamada, "Bana göre İsmail Kartal, Fenerbahçe'de gelecek sezon kalmayı garantiledi. 4 milyon Euro falan bir teknik direktöre nasıl vereceksin? İsmail Kartal bu işi hak etti." dedi.

Sinan Engin derbi sonrası yaptığı açıklamada, "Domenec Torrent için bu görev piyango. Ancak İsmail Kartal yaptıklarıyla Fenerbahçe'yi toparladı. Bana göre İsmail Kartal, Fenerbahçe'de gelecek sezon kalmayı garantiledi. Bir santrfor, bir kanat, bir de arka tarafa baba oyuncu alacaksın ve İsmail Kartal ile devam edeceksin. Seneye bütçeler daralıyor. Yayından falan bu paralar gelmeyecek. İşler kolay değil." diye konuştu.