Sol kanada Augustinsson !

Sol kanada Augustinsson !

Fenerbahçe, Kopengah'ın yıldızı Augustinsson için harekete geçti.

Fenerbahçe, Kopenhag’da 29 maçta 1 gol atıp 12 asist yapan İsveçli oyuncu Ludwig Augustinsson için harekete geçti. Bu oyuncunun alternatifi, Norwich’te forma giyen vatandaşı Martin Olsson...

Caner Erkin’in ayrılmasıyla sol beke transfer yapmayı planlayan Fenerbahçe’de yönetim, alternatifli bir liste üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu mevkii için ilk adayın Kopenhag forması giyen İsveçli Ludwig Augustinsson olduğu öğrenildi. Bu ismin ‘stepnesi’ ise Norwich’te oynayan bir diğer İsveçli Martin Olsson. Augustinsson, asistleriyle tanınıyor. 22 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Kopenhag’da 29 maçta 1 gol, 12 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe, 3.5 milyon Euro bonservis bedeli olan Augustinsson’u kadrosuna katarak, ileride satışından para kazanmayı planlıyor. Diğer aday ise Norwich’te forma giyen Martin Olsson. 28 yaşındaki oyuncunun bonservis bedeli de 3.5 milyon Euro. Geçen sezon Norwich formasıyla 1 gol ve 2 asistlik bir performans sergileyen tecrübeli oyuncunun agresif yapıda olması ve rakiplerine kolay kolay geçit vermemesi, yöneticilerin dikkatini çekti.

AMK Gazetesi