Sosa'nın yerine o geliyor !

Sosa'nın yerine o geliyor !

Beşiktaş'ın scout ekibi, Oğuzhan Aydoğan için yönetime raporunu verdi.

“Yeteneği, oyun zekası üst düzeyde. 25-30 metreden frikik golleri atabiliyor. Oyun kurucu, ara pası atıyor, bire birde etkili. 3-4 kişinin arasından çıkabilen, potansiyeli çok yüksek bir oyuncu.”

BEŞİKTAŞ’IN dün İstanbul’a getirdiği Oğuzhan Aydoğan hakkında scout ekibinin yönetime verdiği raporun detaylarına Şampiy10 ulaştı... Siyah-beyazlıların oyuncu gözlemcilerinden gelen raporda 19 yaşındaki futbolcu hakkında övgü dolu ifadeler yer aldı. Hücum hattının her iki kanadında ve forvet arkasında oynayabilen Oğuzhan Aydoğan hakkında, “Sosa-Oğuzhan Özyakup karışımı bir yenetek” denilirken şu değerlendirme yapıldı: 
 
“YENETEĞİ, oyun zekası üst seviyede. Gol pası atabilen, oyun kurabilen, gole gidebilen, bire birde etkili, istikbal vadeden bir oyuncu. 3-4 kişinin arasına girice çıkabilen bir futbolcu, 25-30 metre mesafeden frikik golleri atabiliyor. Büyük bir potansiyeli var. Kesinlikle basit, sıradan bir oyuncu değil. Fiziği gelişirse üst düzey bir futbolcu olabilir.”  
 
SORUNU YOK!

ÖTE yandan Oğuzhan Aydoğan dün sağlık kontrolünden de geçti. Yaklaşık 8 ay önce sağ ayak bileğindeki çatlak nedeniyle ayağına iki tane platin takılan genç oyuncuda hiçbir soruna rastlanmazken ayak bileğindeki sakatlığın da tamamen geçtiği görüldü.

Vatan