Statta F.Bahçe kavgası !

Statta F.Bahçe kavgası !

Galatasaray taraftarının Fenerbahçe lehine tezahürat yapması ortalığı karıştırdı.

Bir grup gurbetçinin maçtan sonra Fenerbahçe lehine tezahürat yapması tribünleri karıştırdı. Danimarka polisi çıkan olaylarda 10 kişiyi gözaltına aldı

Kopenhag ile Galatasaray arasında oynanan maçta tatsız olaylar yaşandı. İlk kavga Kopenhag’ın attığı golden hemen sonra patlak verdi.

Tribünler bir anda karışırken, sarı-kırmızılı taraftarların kendi aralarında kavga ettikleri gözlendi. Olaylar fazla büyümeden sona erdi. Güvenlik güçleri kavgaya neden olan iki kişiyi tespit ederek stat dışına çıkardı. Türk taraftarlar maçtan sonra yarım saat statta bekletildi. Bu sırada küçük bir grup gurbetçinin ezeli rakip Fenerbahçe lehine tezahürat yapması tansiyonu yükseltti.Taraftarlar kendi aralarında kavga ederken, bir güvenlik görevlisinin Galatasaraylı taraftarlara tekme atması gerilimi daha da tırmandırdı. Taraftarların polisle de kavgaya tutuştukları gözlendi.

Olayların ardından güvenlik güçlerinin 8-10 taraftarı gözaltına aldığı görüldü. Bu arada UEFA’nın tribün olayları nedeniyle Galatasaray’a yüklü bir para cezası verebileceği kaydedildi.

Milliyet