Stoch hazır bekliyor !

Stoch hazır bekliyor !

Kulübeden gelip Zorya'nın kilidini açan Stoch, Dick Advocaat'ın gözüne girdi.

Slovak yıldızı Twente’de forma giydiği dönemden beri takip eden Hollandalı hoca, son şansını iyi kullanan öğrencisine bundan sonra daha çok forma verecek.

HER maç bir ismin liderlik rolüne soyunduğu F.Bahçe’de teknik direktör Dick Advocaat’ın yüzü gülmeye başladı. Maddi çıkmaz yüzünden 10 numara transferi yapamadan yola devam ettiği için takım içinden yıldızlar çıkartan Hollandalı, Stoch’u patlatmanın mutluluğunu yaşıyor.
 
SLOVAK yıldızı Twente forması giydiği dönemden beri takip ettiği öğrenilen hatta konuyla ilgili olarak  sezon başı oyuncusuna “Sen Hollanda’da oynarken transfer listemdeydin. Yani seni iyi tanıyorum, beklentilerim yüksek” diyen Advocaat, yetenekli oyuncunun beklenen patlamayı yapamamasından şikayetçiydi.
 
‘KENDİNİ GÖSTER!’
 
STOCH’LA yaptığı ‘Bana kendini göstermelisin’ konuşmasının işe yaramadığını düşünüp geçtiğimiz günlerde ‘Bana söz vermiştin kendini kanıtlamak için. Sana ne oldu?’ diye fırça atan Hollandalı, Zorya’nın kilidini açan gol Stoch’tan gelince kendinden geçti.

FUTBOLCUNUN son şansını iyi kullanması üzerine Advocaat maç sonu “Sen hep hazırdın ancak ben senden daha iyi olmanı bekliyorum. Bu şutlarına devam et” derken, Slovak milli oyuncu da “Dediğini yaptım patron” karşılığını verdi.

Vatan