Süper Lig ekibinde büyük kriz

Süper Lig ekibinde büyük kriz

Özel güvenlik şirketi, Gençlerbirliği maçında personelinin görev yapmayacağını TFF'ye bildirdi.

Mersin İdmanyurdu'na iç saha maçlarında özel güvenlik hizmeti veren şirket, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle bu hafta Mersin Stadı'nda oynanacak Gençlerbirliği mücadelesinde personelinin görev yapmayacağını TFF'ye bildirdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'na iç  saha maçlarında özel güvenlik hizmeti veren şirket, alacaklarının ödenmediği  gerekçesiyle bu hafta Mersin Stadı'nda oynanacak Gençlerbirliği mücadelesinde  personelinin görev yapmayacağını Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) bildirdi. 
 
Şirketin sahibi Bayram Özen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki  sezondur Mersin İdmanyurdu'nun iç sahadaki karşılaşmalarında sundukları özel  güvenlik hizmeti nedeniyle yaklaşık 540 bin lira alacaklarının oluştuğunu  söyledi.
 
Ödeme yapılmadığı için geçtiğimiz günlerde kulübe başvuruda  bulunduklarını aktaran Özen, "Herhangi bir ödeme olmadı. TFF'ye başvurarak  Gençlerbirliği maçına çıkmayacağımızı, görev almayacağımızı ilettik. Biz geçen  günlerde kulübe yaptığımız başvuruda en azından bu maça çıkacak kadar para  ödensin dedik ama olumsuz yanıt aldık." diye konuştu.
 
Alacaklarının tahsiline karşılık haciz işlemi için noter aracılığıyla  kulübe tebligatta da bulunduklarını bildiren Özen, ödeme yapılması halinde  başvuruları geri çekeceğini sözlerine ekledi.