Trabzonspor Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'la anlaştı

Trabzonspor Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'la anlaştı

Trabzonspor gelecek sezon şampiyon kadro kurmak için şimdiden kolları sıvadı.

Teknik direktör Ersun Yanal, gelecek sezon yerli yıldızlar ile iskeleti tamamlamayı ve üzerine 2-3 yabancı katmayı amaçlıyor...

Bordo-mavili yönetim, Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın en büyük kozlarından biri olan Deniz Türüç'le gelecek sezon için el sıkıştı. Trabzonspor, yıldız oyuncuyu devre arasında kadrosuna katmak için büyük çaba harcamıştı.

Ersun Yanal'ın, Çin'in Beijing Guoan takımından ayrılmaya çalışan Burak Yılmaz ile görüştüğü ve 3 yıllık anlaşma için el sıkıştığı belirtildi.

Tecrübeli teknik adamın, Burak Yılmaz'ın hem Trabzonspor da hem de Galatasaray'da en iyi anlaştığı isim Selçuk İnan ile de görüştü.

Yanal'ın, G.Saray'dan ayrılmaya hazırlanan ve yıllık 3 milyon euro ücreti ile içerde 2 milyon euroyu bulan alacağı bulunması nedeniyle gidişine sarı-kırmızılı kulübün de onay verdiği 32 yaşındaki orta saha ile görüştüğü öğrenildi. Selçuk'un Trabzon'un teklifine 'evet' dediği Ersun Yanal'ın Burak ile yıldız oyuncuyu takımın liderlerinden yapmayı planladığı belirtildi.

Burak ve Selçuk'un işini bitiren tecrübeli teknik adamın isteği doğrultusunda Kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan sağ kanat Tunay Torun ile de sezon sonu için söz kesildi.

Skorer