Trabzonspor'da transfer krizi

Trabzonspor'da transfer krizi

Trabzonspor satış listesine koyduğu Özer Hurmacı, Erkan Zengin, Sefa Yılmaz, İshak Doğan ve Musa’yı bir türlü elden çıkaramıyor.

Yeni sezona 25 kişilik kadroyla başlamayı planlayan Trabzonspor uzun süre önce satış listesine koyduğu Özer Hurmacı, Erkan Zengin, Sefa Yılmaz, İshak Doğan ve Musa Nizam için beklediği teklifleri alamadı. Bu oyunculara gelen teklifler hayal kırıklığı yaratıyor.

Bu oyuncuların bir türlü satılamaması transfer için düğmeye basan bordo-mavili yönetimin adeta elini kolunu bağladı.
 
Şimdiye kadar Musa Nizam için Antalyaspor ve Bursaspor’un, Erkan Zengin için ise Eskişehirspor’un nabız yokladığı öğrenildi. İshak, Özer ve Sefa için ise küçük çapta teklifler gelse de oyuncuların Trabzonspor’da aldıkları rakamlara ulaşamayacakları için kalmaktan yana tavır sergiledikleri belirtildi. 
 
Bordo-mavili yönetimin ise bu konuda oyuncularla son bir görüşme yapacağı, aynı tavrı sergilemeleri durumunda ise ciddi yaptırımlar uygulayacağı öğrenildi.
 
Bu arada Karadeniz ekibinin yetenekli futbolcusu Mehmet Ekici yeni sezonu heyecanla beklediklerini söyledi. Bordo-mavili takım gibi kötü bir sezon geçiren Ekici, “Yeni stadımızla birlikte yeni bir yolculuğa çıkacağız. İyi bir hazırlık dönemi geçirip, sezona iyi başlamak ve camiamızın yüzünü güldürmek istiyoruz” dedi.