Van Persie'ye müthiş tören !

Van Persie'ye müthiş tören !

Fenerbahçe haftalardır peşinde koştuğu Robin Van Persie konusunda mutlu sona ulaştı.

Sarı-lacivertli kulüp, Nani’den sonra dünyanın sayılı golcüleri arasında gösterilen Hollandalı yıldızın transferini de resmen bitirdi. Hafta sonu İstanbul’a gelmesi beklenen Robin van Persie’ye muhteşem bir tören hazırlandığı bildirildi.

Fenerbahçe’de uzun süredir transferi için uğraşılan Robin Van Persie’de mutlu sona ulaşıldı. Sarı-lacivertli kulüp resmi internet sitesinden Hollandalı golcü için görüşmelere başlandığını borsaya resmen bildirdi.

Geçtiğimiz günlerde Nani’yi renklerine bağlayarak büyük bir sükse yapan yönetim, Van Persie hamlesi ile taraftarını adeta mest etti. Haftalardır bu transfer için yoğun çaba harcayan sarı-lacivertliler dün son pürüzleri de ortadan kaldırarak tarihinin en önemli hamlelerinden birini de yapmış oldu.

31 yaşındaki forvet ile 3+1 yıllık sözleşme yapılacağı, bu transfer için kulübün kasasından 6.5 milyon euro çıkacağı ifade edilirken, Manchester United, sadakat bonusu anlaşmasına göre oyuncusuna 7 milyon euro ödeyecek.

Van Persie’nin yıllık maaş olarak da 4.7 milyon euro kazanması bekleniyor. Bu arada Van Persie’nin İngiltere’de ilk etapta sağlık kontrolünden geçtiği doğrulandı. Tecrübeli yıldızın İstanbul’da da testlere tabi tutulacağı kaydedildi.

Van Persie’nin hafta sonu Türkiye’ye geleceği, büyük olasılıkla pazartesi günü de sözleşmeye imza atacağı vurgulandı. Bu arada Robin Van Persie kulübün 8. resmi transferi olarak kayıtlara geçecek.

Hazırlıklar başladı

Bu arada sarı-lacivertli kulüpte Van Persie transferi için de hummalı bir hazırlık başladı. Nani’nin imza töreninde çok iyi bir iş çıkaran ve hiçbir aksaklık yaşamayan Fenerbahçe Yönetimi, aynı organizasyonu daha da görkemli bir şekilde tekrarlamayı düşünüyor. Ancak bu kez daha fazla taraftarın geleceği hesaplandığı için tribünlerde özel bir hazırlık yapılacak.

Fenerium tribününde üst tribünün de bu kez taraftarlara açılabileceği belirtildi. Tam bir festival havasında geçmesi beklenen imza töreni sayesinde Fenerbahçe’nin adı birkez daha tüm dünyaya duyurulacak.

Milliyet