Viera ve Silva takımla çalıştı

Viera ve Silva takımla çalıştı

Adanaspor, sahasında Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Adanaspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında 10 Eylül Cumartesi günü sahasında Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Osman Yereşen Tesisleri'nde teknik direktör Krunoslav Jurcic  yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Pas  organizasyonlarıyla devam eden idmanda futbolcular, daha sonra iki gruba  ayrılarak taktik ağırlıklı çalıştı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, çift kale  maçla sona erdi.
 
Antrenmana, milli takımdan dönen Ousmane Viera ve sakatlığı geçen  Renan Da Silva da katıldı. Milli takım kamplarında bulunan İrfancan Eğribayat ile  Goran Karacic'in ise yarın takımla idmana çıkacağı bildirildi.
 
Bu arada, antrenmanı izleyen Adanaspor taraftarları, Krunoslav  Jurcic'e üzerinde İngilizce olarak "Adanaspor'a hoş geldin kule adam" yazısı  bulunan çiçek verdi.
 
Öte yandan, Adanaspor ile Gaziantepspor arasında Adana 5 Ocak Fatih  Terim Stadı'nda oynanacak maçın bilet fiyatları belli oldu. Buna göre, kapalı alt  ve üst tribün bilet fiyatları 50, maraton tribün bilet fiyatı 30, güney kale  arkası tribünü bilet fiyatı 20, misafir tribün bilet fiyatı ise 24 lira olarak  belirlendi.