Vitor Pereira: ''Hep kazanmak isterim''

Vitor Pereira: ''Hep kazanmak isterim''

Pereira, Spor Toto Süper Lig’in çok zor bir lig olduğunu ve ligde her maçı kazanacak bir takım bulunmadığını söyledi

Vitor Pereira, sezon boyunca, dengeli bir yarışın olacağını belirtti. İddiasını net bir şekilde gösteren sarı-lacivertli ekibin hocası, “Her takım puan kaybedecek. Ama sonuçta kesinlikle şampiyon biz olacağız” dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig’in çok zor bir lig olduğunu ve ligde her maçı kazanacak bir takım bulunmadığını söyledi. Pereira, “Daha güçlü, daha agresif oynayan takımlar var. Bu akşam da rakibimiz omuz omuza vererek mücadele etti. Agresif bir takımla karşılaştık. Bizi fazlasıyla zorladılar. İlk yarıda iyi görüntü ortaya koyamadık. İkinci yarıda daha iyi oyun çıkardık. Oyunu daha çok kontrol ettik, topa sahip olduk ama maalesef beraberlik golünü kalemizde gördük. O dakikadan sonra kolay değildi galibiyet golünü atmak. 3 gün önceki Avrupa Ligi maçının ardından kolay değildi bu oyunu çıkarmak. Oyuncuları suçlayacak çok nokta yok. Bu lig zorlu bir lig ve her takım çok puan kaybedecek. Dengeli bir lig geçecek ama sonuçta biz şampiyon olacağız” dedi.

Portekizli çalıştırıcı, sonuçtan memnun olmadığını belirterek, “Hayatımda asla beraberlikte mutlu olmam. Hep kazanmak isterim. Çok daha iyi olacağız” ifadelerini kullandı.

Yaptığı değişiklikleri anlatan Pereira, “Skor olarak öndeydik ama oyunu kontrol edemiyorduk. İyi analiz edersek değişikliklerin yerinde olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.


"BİR OYUNCUNUN ÜZERİNE YIKMAYACAĞIM"

"Çok fazla sayıda top kaybettik ilk yarıda. İyi oynadığımız ikinci yarıda bir hata oldu ve sonra gol yedik. Maçtan sonra ben oyuncularım biz bu maçta her şeyimizi verdik diye düşünsünler isterim. Oyuncularımın her şeyi verdiğini düşündüm. Takımın kaybettiği bir maçı, bireysel hatalarla bir oyuncunun üzerine yıkmayacağım hiçbir zaman"