''İskender Alın kadro dışı kaldı çünkü...''

''İskender Alın kadro dışı kaldı çünkü...''

İrfan Buz, "Evimizde muhakkak 3 puan alacağız, onun için sahaya çıkacağız" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, bu hafta karşılaşacakları Kayseri Erciyesspor maçına ilişkin, "Evimizde muhakkak 3 puan alacağız, onun için sahaya çıkacağız" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) antrenman sahasında idman öncesi  gazetecilere açıklamalarda bulunan Buz, İskender Alın'ın kadroya alınmamasına  ilişkin yönetim kurulunun gerekli açıklamayı yaptığını söyledi.
 
Buz, İskender Alın'ın alacaklarının gecikmesi nedeniyle federasyona  başvurduğunu belirterek, "Bu takımın bir duruşu vardır. Başka bir yerde  yapabilirsin ama Yeni Malatyaspor'un bir duruşu vardır. O yüzden kadro dışı  kaldı" diye konuştu.
 
Futbolcuların kadro dışı kalmalarının kendilerini etkilemeyeceğini  dile getiren İrfan Buz, "Biz çok konsantre şekilde Kayseri Erciyesspor maçına  çıkacağız. Bizi böyle çok fazla etkileyecek bir durum yok. Ben daha önce diğer  arkadaşlarla ilgili açıklamalar yapmıştım. Hiç doğru bir şey de değil yani. İyi  bir takımımız var. Bir sıkıntımız da yok" ifadelerini kullandı.
 
Teknik direktör Buz, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi  değerlendirdiklerini kaydederek, sözlerini şöyle tamamladı:
 
"Arkadaşlar özverili çalışıyor. Onlara çok güveniyorum. Önemli olan  burada tabi taraftarlarımızın bizi desteklemesi ama sonuna kadar desteklemesi,  sabırlı olması. Görüyorsunuz ligde biz Giresunspor'u yeniyoruz, Giresunspor  gidiyor Adana Demirspor'u yenebiliyor. O yüzden bu ligde gerçekten çok konsantre  olmanız gerekiyor. Her puan için savaşmanız gerekiyor. Evimizde muhakkak 3 puan  alacağız, onun için sahaya çıkacağız. Taraftarlarımız da sabırlı olsun, bizi  sonuna kadar desteklesin. Üç puanı onlara hediye etmek istiyoruz."