''Tugay Kerimoğlu şehre hava kattı''

''Tugay Kerimoğlu şehre hava kattı''

Şanlıurfaspor Kulübü İkinci Başkanı Süt, "Tugay Kerimoğlu'nun gelmesi hem şehre bir hava kattı hem de futbolcularımızı olumlu şekilde yansıması oldu" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un kulüp ikinci  başkanı Kemal Süt, teknik direktör Tugay Kerimoğlu'nun gelişinin hem şehre hem de  futbolculara olumlu yansıdığını söyledi.
 
Süt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sarı-yeşilli ekibin Kerimoğlu  yönetiminde çıktığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 yenilgi aldığını hatırlattı.
 
Futbolcuların moral ve motivasyonunun son haftalarda arttığını  gözlemlediklerini vurgulayan Süt, kulüplerdeki kan değişikliklerinin zaman zaman  faydalı olduğunu kaydetti.
 
Tugay Kerimoğlu'nun takıma yaradığını dile getiren Süt, şöyle devam  etti: "Tugay hocanın gelmesi hem şehre bir hava kattı hem de  futbolcularımıza olumlu şekilde yansıdı. Futbolcularımıza bir özgüven geldi, bize  olumlu bir hava getirdi. Kardemir Karabükspor deplasmanında aldığımız yenilgi,  motivasyonumuzu bozmadı. Tugay hocayı anlatmaya gerek yok, bugün Türkiye'deki  sayılı futbolculardan birisi. Yıllarca da İngiltere'de top koşturmuş. Tugay'ın  Şanlıurfa'ya gelmesi, İngiltere'de de manşet olmuştu. Tugay hoca, bizim için bir  güç oldu. İnşallah daha iyi sonuçlara birlikte gideceğiz."