Adanaspor 4 oyuncuyla yeniden anlaştı

Adanaspor 4 oyuncuyla yeniden anlaştı

Turuncu-beyazlılar, iç transferde 4 oyuncuyla yeniden anlaştı.

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'da iç transferde Mustafa Samican Keskin, Cem Özdemir, Hayrullah Mert Akyüz ve Yiğitcan Gölboyu'yla  sözleşme yenilendi.
 
Teknik Direktör Eyüp Arın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer  çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "İç transferde Mustafa Samican Keskin, Cem  Özdemir, Hayrullah Mert Akyüz ve Yiğitcan Gölboyu ile sözleşme yeniledik.  Arkadaşlarımızın takıma katkısının süreceğine inanıyorum" dedi.
 
Yeni sezon planlaması kapsamında bu hafta bazı futbolcuları denemek  için Adana'ya çağırdıklarını anlatan Arın, "Takım olarak ilk antrenmanımızı 29  Haziran'da Adana'da yapacağız. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Dış transferde de  görüşmelerimiz devam ediyor. Üç Brezilyalı futbolcuyla görüşüyoruz. Protokol  yaptık, sadece imzalar atılacak" diye konuştu.
 
Arın, yeni sezonda taraftarları mutlu etmek istediklerini aktararak,  "Taraftarın isteğine cevap vermek durumundayız. Sürdürülebilir başarı istiyoruz.  Hem genç futbolcu yetiştirmek hem de başarı elde etmek amacındayız. Yeni sezona  bu düşünce ile yola çıkacağız" diyerek sözlerini tamamladı.