Adanaspor'dan 2 transfer birden

Adanaspor'dan 2 transfer birden
Güncelleme:

Adanaspor, Yener Arıca ve Gökhan Meral ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Hollanda 2. Futbol Ligi'nde yer alan Almere City'de forma giyen Yener Arıca ve Kocaeli Birlikspor'dan sol bek Gökhan Meral ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
 
Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, turuncu-beyazlıların sözleşme  imzaladığı Yener Arıca, transferin hayırlı olmasını dileyerek, başarılı bir sezon  geçirmek istediklerini belirtti.
 
Hollanda ekibi Ajax'ın altyapısında yetişen Yener Arıca, daha önce  Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ve TFF 1. Lig temsilcisi Altınordu'da forma  giydi. Geçen sezon Almere City'de 31 maçta görev alan 25 yaşındaki orta saha  oyuncusu, 8 gol kaydetti.
 
Gökhan Meral'le 2 yıllık sözleşme imzalandı
 
Adanaspor ayrıca Kocaeli Birlikspor'dan sol bek Gökhan Meral ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, 25 yaşındaki Gökhan, turuncu-beyazlılarla 2 yıllık sözleşme imzaladığı için mutlu olduğunu belirterek, "Adanaspor'un başarısı için ter dökmeye hazırım. Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Burada iyi işler yapıp Adanaspor'u hak ettiği yere taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

Gökhan Meral, daha önce Kocaeli Birlikspor, Tokatspor ve Orduspor'da forma giymişti.