Denizlispor deplasmana otobüsle gitti

Denizlispor deplasmana otobüsle gitti

Boluspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizlispor, maçın oynanacağı şehre uçak yerine otobüsle gitmeyi tercih etti.

PTT 1. Lig’de cumartesi günü deplasmanda Boluspor’la karşılaşacak Denizlispor, Bolu’ya bu kez uçak yerine karayoluyla gitmeyi tercih etti.

Yeşil-siyahlı kafile bu sabah Denizli’den ayrılırken, otobüs yolculuğunun daha az yorucu olduğunu söyleyen teknik sorumlu Ali Yalçın, “Denizli’den Çardak Havaaalanı’na git, oradan İstanbul’a uç, bagajları bekle, yeniden otobüse bin, Bolu’ya git neredeyse 7-8 saati buluyor. Direkt otobüsle gidince 7 saatte oradayız. Böylesi daha rahat” dedi.

Boluspor maçına iyi hazırlandıklarını dile getiren Ali Yalçın, kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Son antrenmanı yarın Bolu Termal Otel’in sahasında gerçekleştireceklerini sözlerine ekleyen teknik adam, “Biz ayağa pas yapan, rakibe önde basan bir sistemle oynuyoruz. Ancak son vuruşlarda yaşadığımız sorun yüzünden çok gol kaçırıyoruz. Bu maçta da pozisyonlara gireceğiz. Yakaladığımız fırsatları değerlendirirsek kazanırız” diye konuştu.